Canon IP 3500 Ink Collector Full - Hoe te resetten naar Factory Default?

Reset naar standaardinstellingen in de fabriek wordt niet aanbevolen als u de betrouwbaarheid van uw printer wilt verbeteren, omdat de firmware kan worden gewijzigd om te werken met niet-standaard firmware en de nieuwe firmware kan worden gebruikt in combinatie met oude firmware voor een nog snellere reset.

Ik raad aan dat je deze reset probeert. U uw printer echter gebruiken totdat u een inktstraalprinter hebt met een nieuwe firmware die goed werkt. Het belangrijkste wat je moet weten over reset is dat het vereist een firmware downgrade, en een nieuwe printer is vereist, die moeilijk kan worden gevonden. De nieuwe firmware kan niet worden geïnstalleerd via de fabriek. De nieuwe printer zal anders zijn dan de oude printer, omdat deze een andere interne configuratie zal hebben. Dus de beste manier om uw printer te repareren is het gebruik van de inkt-jet printer op eigen risico. Als gevolg daarvan is het uiteraard nuttiger dan Douchestoel Linido. Als u deze reset probeert, u gebruik maken van een goede inkt-jet printer, en lees ook de documentatie over wat moet worden gedaan om een nieuwe printer, omdat je misschien een aantal problemen hebben wanneer u deze reset. Het resetproces is vrij eenvoudig. Het vereist dat u de firmware downgrade tool te downloaden, en extraheren op een lege schijf. Dan moet je de firmware te kopiëren naar de nieuwe printer door het uitvoeren van een paar commando's. U deze tool ook gebruiken voor de bestaande firmware, maar dat raad ik niet aan. Hiervoor heb je een besturingssysteem nodig dat is gepatcht om de nieuwe firmware te ondersteunen, en je moet ook het serienummer van de nieuwe printer kunnen zien. Ik heb gebruik gemaakt van het besturingssysteem van mijn pc en de nieuwe printer, en het is prima. Zodra u de firmware van de nieuwe printer hebt geïnstalleerd, u dit doen:

1) Voer de "Firmware Reset Tool" uit vanaf de opdrachtregel (u moet de juiste versie van Windows op uw pc hebben) 2) Druk op "Y" voor Ja en "N" voor Nee 3) Voer "1" in om de firmware opnieuw in te stellen. Als je terug wilt naar de oude staat, druk dan weer op "N". Dit maakt dit artikel heel anders dan producten zoals Monitor Aansluiten Op Pc. 4) U wordt gevraagd of u een nieuw firmwarepakket wilt installeren. Kies Ja om dit te doen. Vervolgens wordt de nieuwe firmware geïnstalleerd. De oude kan worden gereset door het invoeren van "1" weer. Laten we nu de firmware testen met de nieuwe printer. Eerst kunnen we de functie 'Firmware verifiëren' uitvoeren: Ga naar de bovenste pagina van uw webbrowser en typ "firmware" en druk op enter. De resultaten moeten er als volgt uitzien: Klik op de knop Firmware verifiëren om te controleren of de nieuwe printer dezelfde firmware heeft als de oude. Ook inkjetprinter is een test waard. Als dat zo is, gefeliciteerd, je hebt een nieuwe printer gevonden. Echter, als de firmware anders is, moet je nog steeds een goede printer die past bij uw behoeften te vinden.

Hoe krijg je de firmware checker voor de beste Inkjet Printer? Zodra u de firmware checker, u proberen om het zelf te repareren. Als de firmware checker werkt voor u, dan heb je de juiste printer gevonden. Je moet niet bezorgd zijn over het vinden van een printer met de nieuwste en beste firmware, en je moet blij zijn met de resultaten! Hoe vind je de juiste Inkjetprinter voor jou? U moet een inkjetprinter hebben om de firmwarecontrole te gebruiken. Het is mogelijk dat uw computer de printerstuurprogramma's nog niet heeft. De printer heeft mogelijk een andere firmware dan op uw computer.